Web Analytics Made Easy - Statcounter

در راستای طرح «هر بازاری یک کالای اساسی» قرارگاه اقتصادی مهدی عراقی در اصناف برای کمک به سیل‌زدگان تشکیل شد

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ، سومین اجلاس دوره هفتم نمایندگان اتاق اصناف ایران با حضور هیئت رئیسه و نمایندگان اتاق اصناف ایران از سراسر کشور در هتل پردیسان مشهد برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 
تشکیل قرارگاه اقتصادی مهدی عراقی در اصناف برای کمک به سیل‌زدگان
 
غلامرضا حسن پور رئیس بسیج اصناف کشور در این جلسه گفت: در استان‌ها کمیته‌های زیر مجموعه قرارگاه اقتصادی شهید مهدی عراقی با مسئولیت مسئولان اتاق اصناف و اتحادیه های صنفی تشکیل خواهد شد تا جمع آوری، ارسال و هدایت کمک‌های صنوف و بازاریان و سازندگی و احیای فعالیت واحدهای صنفی به سرعت انجام شود.
 
وی مهمترین هدف تشکیل قرارگاه اقتصادی اصناف، بازاریان و فعالان اقتصادی را در وهله اول بازسازی و احیای واحدهای صنفی و در مرحله دوم تامین کالاهای اساسی مردم عنوان و اضافه کرد: در مناطق سیل زده به شدت نیازمند حضور گروه‌های تخصصی و فنی صنوف هستیم و دراین خصوص این قرارگاه نقش مهمی در هماهنگی حضور و عملکرد و فعالیت هدفمند این گروه‌ها دارد.
 
 رئیس سازمان بسیج اصناف وبازاریان با اشاره به فرا رسیدن ماه مبارک رمضان، از اصناف خواست همانند مقاطع گذشته، امسال نیز به نحوی مناسب در تامین اقلام و کالاهای موردنیاز مردم و خدمت رسانی دراین ماه مبارک، حضورمناسبی داشته باشند.
 
کمک 40 میلیاردی اصناف به سیلزدگان
 
سعید ممبینی با بیان اینکه خسارت وارده از سیل به واحدهای صنفی بیش از 13 هزار میلیارد تومان بوده است؛ تصریح کرد: در سیل اخیر بیش از 8  هزار و 800 واحدصنفی آسیب دیده‌اند که هنوز برخی از شهرها در استان خوزستان مانند شادگان، خرمشهر و آبادان برآورد خسارت نشده‌اند و همچنان درگیر سیل هستند و تاکنون یک هزار و ۱۷۰ میلیارد تومان پیش بینی خسارت صورت گرفته و نمایندگان ستاد بحران اتاق اصناف ایران در مناطق سیل زده مستقر شده‌اند.
 
 وی در خصوص امداد و کمک رسانی واحدهای صنفی به مناطق سیل زده اظهار کرد: در این راستا با همراهی بسیج اصناف کشور و اتاق اصناف ایران یک همایش در استان گلستان و شهرستان آق قلا و یک همایش نیز در استان خوزستان برگزار شد و بین 35 تا 40 میلیارد تومان کمک نقدی و غیر نقدی از سوی اصناف و اتاق‌های اصناف به مناطق سیل زده ارسال شد.
 
 رئیس اتاق اصناف ایران متذکر شد: خوشبختانه تصمیم‌های خوبی در راستای احیاء و بازسازی مناطق سیل زده گرفته شده و به همین منظور کارگروهی تشکیل شده که قرار است 30 هزار بسته لوازم خانگی از سوی ستاداجرایی حضرت امام خمینی(ره) و 40 هزار بسته لوازم خانگی از سوی هلال احمر به این مناطق ارسال شود.
 
باید در تثبیت قیمت‌ها نظم و قانون مداری اعمال شود
 
محمودصادق کیا نماینده اتاق اصناف ایران در مازندران از شهرستان رامسر نیز که یکی از  سخنرانان اجلاس بود، مطالب خود را با محوریت وظایف اتاق اصناف ایران بر اساس ماده ۴۵ را در دو بند آغاز کرد و گفت:  یکی از وظایف اتاق‌های اصناف ساماندهی امور اصناف است؛ البته مشارکت در تنظیم بازار و ارائه نظریه مشورتی به وزارت صمت نیز از جمله وظایف اتاق‌ها است.
 
 وی اضافه کرد: انسجام وحدت مجموعه اصناف در کمک رسانی به مناطق سیل زده مشابه حماسه 8 سال دفاع مقدس و نشان‌دهنده همدلی و تعامل اتاق‌ها، بسیج اصناف و خانواده بزرگ اصناف در سراسر ایران بود که می‌توان از آن به عنوان الگوی اخلاق نام برد.
 
نماینده اتاق اصناف ایران در استان مازندران با بیان اینکه نتیجه پژوهش و تجربه در مجموعه اصناف نشان می‌دهد که باید در تثبیت قیمت‌ها نظم و قانون مداری اعمال شود، خاطرنشان کرد: همچنین به گفته وزیر صمت؛ قیمت کالا باید از مبدا تولید ، منظم و ثابت باشد تا اصناف متحمل بار مالی و انرژی مضاعف در توزیع کالا نشوند.
 
سهم مازندران در اخذ کرسی‌ کمیسیون‌های 6گانه اتاق اصناف
 
عباس رمدانی یکی از نمایندگان اتاق اصناف ایران در مازندران در این خصوص در گفت‌وگو با خبرنگار ما گفت: در راستای صحبت‌های پیشین رئیس بسیج اصناف کشور، ستاد خدمات‌رساین به مناطق سیلزده در اتاق‌های اصناف استان تشکیل شده است.
 
وی افزود: در این رابطه کمک‌های خوبی از سوی اتاق‌های اصناف و کسبه استان به مناطق سیلزده استان و نقاط گوناگون کشور شده است و همچنان نیز این کمک‌ها ادامه دارد.
 
نماینده اتاق اصناف ایران در مازندران به حضور پررنگ نمایندگان مازندران در جمع اعضای کمیسیون‌های اتاق اصناف اشاره و عنوان کرد: انتخابات کمیسیون‌های شش گانه اتاق اصناف ایران که از قبل برنامه ریزی شده بود در حاشیه این نشست برگزار شد و از 8 نماینده مازندران در اتاق اصناف ایران، 5 نفر در این کمیسیون‌ها انتخاب شدند.
 
رمدانی تصریح کرد: کسب 5 کرسی از سوی مازندران در کمیسیون‌های اتاق اصناف جدا از سهم پر رنگ نمایندگان در تصمیمات و آشنایی کامل آن‌ها از اتفاقات این کمیسیون‌ها، می‌تواند زمینه رشد اتاق‌های اصناف استان را نیز فراهم اورد.
 
گفتنی است پس از برگزاری انتخابات کمیسیون‌های شش گانه اتاق اصناف ایران، عباس رمدانی در کمیسیون قوانین و مقررات، شعبان محمدعلیزاده و مهدی طاهری فر در کمیسیون برنامه و بودجه، فرزین جوادیان در کمیسیون تولید و صادرات و محمود صادق کیا در کمیسیون بازرسی و نظارت با کسب آرای لازم، انتخاب و معرفی شدند.
 
لازم به ذکر است این دوره، پر رنگ ترین دوره حضور نمایندگان اتاق‌های اصناف مازندران در کمیسیون‌های شش گانه اتاق اصناف کشور است که امید می‌رود ثمرات درخشانی را برای کسب و کار واحدهای صنفی استان به بار داشته باشد.
 
انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۱۵۹۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات تولیدات تعاونی‌های دانش‌بنیان به کربلا و مسکو

 آذرپناه، مدیر اداره کل تعاون کار و رفاه استان تهران در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا گفت: دانش بنیان‌ها مقوله‌ای گسترده است و در دو، سه سال گذشته دولت تعداد زیادی بخشنامه و آیین‌نامه برای بحث شرکت‌های دانش بنیان مصوب کرد. تعاون ما در استان تهران در سال‌های گذشته بیشتر درگیر مباحث مسکن بوده است مخصوصا مسکن‌هایی که در تأمین زمین و انتخابات مشکل پیدا کرده بودند و ظرفیت‌های نهادی، حقوقی، مقررات و دانشی در بحث صادر محور و تولید را نبرده بودند.

شناسایی کمیسیون تعاونی‌های صادرات محور 

وی ادامه داد: از حدود ۶، ۷ ماه پیش یک کمیسیونی تشکیل دادیم و کمیسیون تعاونی‌های صادرات محور را شناسایی کردیم، در صادرات محور محصولی صادر می‌شود که کیفیت تولیدی آن باعث می‌شود حرفی برای گفتن در بازار‌های بین‌المللی داشته باشد. در حال حاضر بیش از ۱۲۰، ۱۳۰ شرکتی که ظرفیت دارد شناسایی کردیم. همچنین کمیسیون سه جانبه‌ای هم در بخش خصوصی با حضور اتاق تعاون، اتاق بازارگانی و اتاق اصناف تشکیل دادیم. ۶، ۷ جلسه تشکیل دادیم و در حال پیشبرد برنامه‌های عملیاتی برای حوزه‌های تولیدی و حوزه دانش بنیان هستیم.

آذرپناه افزود: حمایت ما بحث گسترده‌ای است و بخشی از حمایت‌های ما بازاری است. ما در استان تهران دو تفاهمنامه بین استان تهران و دو استان کشور‌های دیگر یعنی استاندار کربلا و مسکو داریم. یکی از زیرساخت‌هایی که در کربلا و مسکو داریم پیگیری می‌کنیم این است که در فروشگاه‌های زنجیره‌ای این دو استان به محصولات تولیدی تعاونی‌های دانش بنیان غرفه مشخصی اختصاص بدهند.

استفاده از اولویت دانش بنیان برای صادرات 

مدیر اداره کل تعاون کار و رفاه استان تهران تأکید کرد: از این ابزار با اولویت دانش بنیان برای صادرات سایر حوزه‌ها هم استفاده می‌کنیم که در زنجیره ارزش جهانی ورودی داشته باشیم. درمجموع در حال حاضر بحث‌های هماهنگی بین کشوری در قالب توافقنامه همکاری و بحث عملیاتی کردن فرا کارگاهی هم از طریق اتاق‌ها انجام شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بیش‌ترین تخلفات صنوف کاشان چیست؟
  • تشکیل کارگروه تأمین مالی برای استفاده بهینه از بازار سرمایه
  • فصل جدید تجارت با همسایه غربی
  • گزارش یک توقف
  • قرارگاه توسعه صنعت پتروشیمی تشکیل می‌شود
  • نظام ارزی ،صادرکننده را با محدودیت مواجه کرده است
  • کرمان آیدکس معرفی ظرفیت‌های مغفول برای توسعه سرمایه‌گذاری
  • صادرات تولیدات تعاونی‌های دانش‌بنیان به کربلا و مسکو
  • پیروزی تیم فوتسال اتاق اصناف برکارگران شهرداری
  • ۲۳ سند، آماده مذاکره با عراق در کمیسیون مشترک دو کشور است