Web Analytics Made Easy - Statcounter

آثار مستند بلند راه‌یافته به بخش مسابقه چهارمین دوره جشنواره تلویزیونی مستند مشخص شدند که در میان آنها نام‌های آشنایی همچون "بهارستان خانه ملت" و "مهدی عراقی را بکش" و حتی "پدر طالقانی" و "بیر عالم سوز" دیده می‌شود. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم،  چند روز گذشته دبیرخانه چهارمین جشنواره تلویزیونی مستند اعلام کرد که 825 اثر در بخش‌های مختلف این جشنواره به ثبت رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از میان آثار ارسال شده، 571 اثر به مرحله نهایی انتخاب راه یافتند. از میان این 571 اثر، 294 مستند آن کوتاه، 190 مستندِ نیمه بلند و 87 مستند بلند به جشنواره رسیده‌اند. 

در نهایت قرار است 70 اثر به بخش مسابقه راه یابند تا چراغ چهارمین دوره جشنواره تلویزیونی مستند را در مرداد ماه 1399 روشن کنند. بر اساس برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته پخش آثار راه‌یافته به بخش مسابقه از شنبه 11 مردادماه در باکس ویژه جشنواره مستند در شبکه تلویزیونی مستند آغاز خواهد شد.

با اعلام دبیرخانه چهارمین جشنواره تلویزیونی مستند از میان 87 اثر مستند بلند رسیده به دبیرخانه 14 اثر به بخش مسابقه راه یافتند که جزئیات آن را در ادامه می‌بینید:

«بهارستان خانه ملت» به کارگردانی بابک بهداد،  «آسوده بخواب کوروش» به کارگردانی علی فراهانی، «آواز جغد کوچک» به کارگردانی مهدی نورمحمدی، «بیر عالم سوز» به کارگردانی محمد طه امیری، «پایان بازی» به کارگردانی سیدحامد قاسمی و علی رهجو، «پدر طالقانی» به کارگردانی محمدعلی محمددوست، «پرش بلند» به کارگردانی عطا پناهی، «راجا» به کارگردانی معین کریم‌الدینی، «مهدی عراقی را بکش» به کارگردانی عبدالرضا نعمت‌الهی، «میان این روزها ایستاده‌ام» به کارگردانی فرهاد درودگر، «نجات زیبای سهرین» به کارگردانی اسماعیل کرمی، «یک کاج صد گنجشک» به کارگردانی سیدهاشم مرتضویان، «از رمادی تا تهران» به کارگردانی علی‌محمد ذوالفقاری و «راویج» به کارگردانی صادق داوری‌فر.

همچنین اسامی دو بخش نیمه بلند و کوتاه این دوره جشنواره طی روزهای آینده اعلام خواهد شد. چهارمین دوره جشنواره تلویزیونی مستند در سه بخش رقابتی فیلم مستند، عکس مستند و مستندنگاری از شنبه 18 مردادماه هم‌زمان با عید غدیر خم به دبیری محسن یزدی مدیر شبکه مستند سیما با شعار «روایت حقیقت در قاب واقعیت» آغاز به کار خواهد کرد.

جشنواره تلویزیونی مستند به همت شبکه مستند سیما با رویکرد حمایت از مستند سازان با عرضه و تولید فیلم مستند از سال 1396 آغاز به کار کرد.

"قند پهلو" پاییز به آنتن برمی‌گردد/ "مدرسه تلویزیونی" تعطیل نمی‌شودماجرای اختلاس‌گرها در "طلاق" ابوالقاسم طالبی/ قطب‌الدین صادقی: چرا تلویزیون سریال ماندگار نمی‌سازد؟

انتهای پیام/

 

R1515/P/S4,1430/CT1 واژه های کاربردی مرتبط مستند شبکه مستند رسانه ملی تلویزیون قیمت ارز و طلا لیگ ایران و جهان واژه های کاربردی مرتبط مستند شبکه مستند رسانه ملی تلویزیون پربیننده‌ترین اخبار فرهنگی ۱ هنرپیشه «اژدها وارد میشود» درگذشت ۲ آخرین بازمانده «برباد رفته» در ۱۰۴ سالگی درگذشت ۳ خانواده ایرانی| راهکارهای مواجهه با همسران کاهل‌نماز/ انس با نماز چه‌نقشی در زندگی مشترک دارد؟ ۴ حجت‌الاسلام انصاریان: برپایی مجلس امام‌حسین(ع) در این زمان از افضل واجبات است ۵ سفر ابدی و حتمی در بیان آیت‌الله بهجت/ چگونه خداوند در وجود مؤمن رغبت به مرگ را ایجاد می‌کند؟ ۶ رحمت‌الله حسن‌پور درگذشت ۷ روایت مردگان از دنیایی که در آن زندگی می‌کنیم ۸ ماجرای وقف کوه دماوند چه بود؟ مهمترین اخبار فرهنگی برخی برای ساخت آثار مذهبی دو برابر بودجه دریافت می‌کنند!/در شأن نام شهدا فیلم بسازیم سفارشات بالاست،‌ حباب ارز نمی‌گذارد پاسخ دهیم/ موجی از تعدیل نیرو در انتظار صنعت چاپ هنجارشکنان فرهنگی چگونه از فیلتر وزارت ارشاد عبور می کنند؟/ مجوز سازمان سینمایی به شاخ اینستاگرام! "غرقاب" روایت رهبر انقلاب از واقعیت‌های پنهانی افول تمدنی غرب مهمترین اخبار تسنیم سوئیس: اولین معامله با ایران از طریق کانال تجاری بشردوستانه انجام شد افشاگری هنیه درباره پیشنهاد ۱۵میلیارددلاری رژیم‌های عربی برای توقف مقاومت جزییات ارزهای برنگشته به چرخه اقتصادی کشور/ کدام صادرکنندگان ارزهای صادراتی را برنمی‌گردانند؟ تثبیت استراتژی بازدارندگی حزب‌الله لبنان/ چرا اسرائیل قبل از هرگونه تجاوز هزاران بار به عواقب آن می‌اندیشد اختصاصی| گفتگو با عضو دربار پهلوی: چرا دولت آمریکا اجازه تکمیل درمان به محمدرضا پهلوی نداد؟ درباره ما ارتباط با ما آرشیو اخبار پیوندها بازار پربیننده‌ترین اخبار قیمت ارز و طلا لیگ ایران و جهان ما را دنبال کنید: RSS اینستاگرام توییتر فیسبوک   آپارات   بیسفون   سروش   ویسپی   آی‌گپ
All Content by Tasnim News Agency is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مستند شبکه مستند رسانه ملی تلویزیون مستند شبکه مستند رسانه ملی تلویزیون جشنواره تلویزیونی مستند بخش مسابقه دوره جشنواره مستند بلند شبکه مستند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۶۷۶۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عرضه روایت مستند کودکی حاج قاسم در نمایشگاه کتاب

به گزارش خبرنگار مهر، کتاب «باران گرفته است» نوشته احمد یوسف زاده به تازگی توسط انتشارات مکتب حاج قاسم منتشر و در سی و پنجمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران عرضه می شود. این کتاب داستانی مستند از کودکی، نوجوانی و جوانی شهید حاج قاسم سلیمانی است.

یوسف زاده درباره این کتاب می گوید: به عنوان کسی که حدود دو سال با کودکی حاج قاسم زندگی کردم و در مورد ایشان و خانواده محترمشان تحقیق کردم باید بگویم زندگی حاج قاسم از همان کودکی یک زیست ساده، صمیمی و بی آلایش است. قرار بود اسم کتاب رو خوش مهر بگذاریم و دلیل آن این بود که حاج قاسم از کودکی مهرش به دلش همه می‌نشست.

یوسف زاده در مورد سبک زندگی حاج قاسم ادامه داد: ما در مورد حاج قاسم با یک کودک روستایی کم برخوردار مواجه هستیم که در آنجا رشد و زندگی می‌کند و مستقل به شهر می‌آید و هر لحظه ممکن بوده در آنجا دچار آسیب‌هایی شود کما اینکه حتی یکبار با گروهی آشنا می شود که عضو سازمان مجاهدین خلق بوده اما حاج قاسم از همه این موانع و دام‌های دوران طاغوت و پر التهاب انقلاب اسلامی عبور می‌کند.

این نویسنده دفاع مقدس و انقلاب اسلامی در در مورد اهمیت دوران کودکی حاج قاسم گفت: البته که یکی از مهمترین برهه‌های زندگی حاج قاسم دوران کودکی وی و تربیت یافتن در یک خانواده ساده با پدر و مادری روستایی که انسانهای پاک، دانا و با بصیرت دینی بالایی بودند.

وی افزود: خود حاج قاسم هم افتخار می‌کند که پدرش حتی در حد یک دانه گندم نان حرام به خانه نیاورد. وقتی با اهالی روستا حرف می‌زدم حرفشان این بود که با داشتن پدر و مادری مثل مشت حسن و مشت فاطمه طبیعی است که پسرشان حاج قاسم شود. یوف زاده در پایان تأکید کرد: کودکی حاج قاسم می‌تواند برای نسل‌ جدید هم الگو باشد.

در بخشی از این کتاب می خوانیم:

رادیوی فیلیپس هلندی بزرگ و سنگین بود. شصت سانت طول، چهل سانت عرض و بیست سانت قطر داشت. آن قدر سنگین بود که باید روی دوش حمل می شد. به لطف دوازده باطری «ریواک» بزرگ که پشتش می خورد، صدایش شفاف و قوی بود.

بعد از تعطیلی تابستان، وقتی تشکری برای سال دوم به قنات ملک آمد، رادیو شد نقل محافل روستا. شب ها، اکبر و حسین و صفدر و مش حسن و خیلی از هالی روستا در اتاق تشکری محفل می کردند. تشکری به آن ها علاقه مند شده بود و از هم نشینی شان لذت می برد. مردان روستایی رادیو گوش می دادند و خاطرات شیرین خود را برای هم تعریف می کردند و بلند بلند می خندیدند. تشکری برایشان چایی درست می کرد و بی آنکه دلیل خنده شان را بداند، تا آخر شب، که «داستان شب» را گوش می دادند، پای صحبتشان می نشست. مردها تا بروند به خانه هایشان، هر کدام دوازده سیزده استکان چای سر کشیده بودند.

آقای مدیر در خانه هر کدام از اهالی که برای شام دعوت می شد، رادیو را هم با خود می برد. با بلند شدن صدای رادیو، همسایه ها هم می آمدند و در سیاه چادر یا اتاق می نشستند و دوباره سر صحبت های بی پایان باز می شد. یک روز آقای مدیر بی رادیو به مهمانی رفت. در روستای آن طرف رودخانه عروسی دعوت بود. الاغی آوردند و آقا معلم را، که کت و شلوار شیکی پوشیده بود، با عزت و احترام سوار کردند و بردند به طرف محل عروسی. جمعیت زیادی آمده بودند. براهی هر طایفه ای جاهای خاصی مشخص شده بود که بنشینند و چای و ناهار بخورند. وقتی الاغ آقای تشکری به محدوده خانه داماد رسید، سازی و دهلی ها در حالی که می زدند و می نواختند، به استقبال آمدند.

***

قیافه قاسم در آن سن و سال دوست داشتنی بود. هنوز پشت لبش سبز نشده بود. می خواست به جایی برسد. می خواست کار ناتمام برادرش حسین را تمام کند. می خواست نه تنها وام پدرش را بپردازد، بلکه برای خودش هم زندگی خوبی بسازد. کار می کرد، سفت و سخت. حتی کارهایی که وظیفه اش نبود. وقتی ماشین حمل خواربار آن طرف خیابان هتل بوق می زد، تا یوسفی باخبر بشود، سومین حلب هفده کیلویی روغن را هم از پله ها بالا آورده و در انبار گذاشته بود. آقای هروی، همان جوان خوش تیپ خشکشویی اکسپرس، از فرزی قاسم کیف می کرد. یک روز وقتی داشت لباس های مشتری ها را اتو می کرد، دید قاسم نوجوان قالب های بزرگ یخ را با همان هیکل کوچکش از راه پله بالا می برد. دلش به حال او سوخت و با هم دوست شدند. عشایرزاده با نمک، در روزهای شلوغ هتل، به ویژه در ماه رمضان، برای اینکه بتواند با همان زبان روزه کارش را تند و سریع انجا بدهد، کفش هایش را در می آورد و در این لحظات دیگر انگار روی زمین راه نمی رفت، بلکه می لغزید!

این کتاب با ۲۳۰ صفحه، شمارگان هزار نسخه و قیمت ۱۵۰ هزار تومان توسط انتشارات مکتب حاج قاسم در نمایشگاه کتاب عرضه می شود.

کد خبر 6099526 فاطمه میرزا جعفری

دیگر خبرها

  • «آشیل» به جشنواره فیلم سیدنی دعوت شد
  • نقش‌آفرینی بازیگر «لیسانسه‌ها» در «شب دیجور» محمود معظمی
  • عرضه روایت مستند کودکی حاج قاسم در نمایشگاه کتاب
  • «مهاجران» برنده اسکار انگلیس شد
  • سریال طنز «بدل» جایگزین «هفت سر اژدها» می‌شود
  • «با قید محرمانگی» از اوبرهاوزن جایزه گرفت
  • سریال طنز «بدل» جایگزین «هفت سر اژدها» می‌شود
  • «قلیچ» به مستندات یکشنبه خانه هنرمندان ایران رسید
  • حضور مرکز گسترش با ۲۲ کتاب در نمایشگاه کتاب تهران
  • جایزه اصلی هات‌داکس به «انقلاب» رسید